Mökit Lappi

Vuokraa mökit Lapin seudulta, jossa taianomaisia kohteita ovat esimerkiksi Rovaniemi, Inari, Kittilä, Kemijärvi ja Tornio.

Lappi on Suomen laajin maakunta, joka pitää sisällään monia Suomen suosituimmista lomailukohteista ja sen tarjoamat mökit ovat vertaansa vailla. Lapin seutu on suosittua ainutlaatuisen ja koskemattoman luonnon, vaellus- ja kalastusmahdollisuuksien sekä kuvankauniiden maisemien vuoksi. Se on taianomainen yhdistelmä luontoa, tuntureita ja vesistöjä, sekä toisaalta myös aktiivisia hiihtokeskuksia, turistikohteita ja elämyksiä. Alueella onkin helppo viettää rentoa oleilua tai aktiivilomaa – ja tietysti laatuaikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Rovaniemi on Lapin maakunnan keskus ja se tarjoaa ympäri vuoden upeita mökkejä kaikkiin tilanteisiin. Myös Inari ja Saariselkä tarjoavat upeita mökkejä kaikkiin tarpeisiin, pienille ja isoille ryhmille. Kittilä ja sen vetonaula Levi ovat myös suosittuja kohteita matkalaisten keskuudessa. Lisäksi Kemijärvi, Tornio ja Kolarissa sijaitseva Ylläs houkuttelevat kävijöitä ympäri vuoden.

Oli matkakohteesi sitten Rovaniemi, Inari, Kittilä, Kemijärvi tai Tornio, Mökkihaku listaa juuri sinun hakutoiveitasi vastaavat mökit Lapista. Joku kaipaa enemmän omaa rauhaa, toinen lyhyttä matkaa vaellusreiteille tai hiihtokeskuksiin, kolmas hyviä kalastusmahdollisuuksia, joten haluamme tarjota jokaiselle jotakin. Mökin vuokraaminen kauttamme on turvallista, joten voit lähteä lomalle huoleti. Upeilla loma-asunnoilla vietät stressitöntä aikaa aktiviteeteista, maisemista tai Lapin houkuttelevasta rauhasta nauttien.

Etäisyyksiä kohteesta Rovaniemi: Inari 326 km, Kittilä 149 km, Kemijärvi 86 km, Tornio 123 km, Ylläs 174 km, Levi 168 km.

Tutustu vaihtoehtoihin täällä ja varaa itsellesi sopiva mökki.

Lappi