Mökit laskettelukeskuksista

Vuokraa mökit vauhdikkaista laskettelukohteista, kuten Saariselkä, Ylläs, Levi, Ruka tai vaikkapa Himos tai Tahko. Meidän kauttamme löydät hyvin varustellut mökit laskettelukeskusten lähistöltä.

Vuokraa mökki Leviltä, Rukalta, Saariselältä tai Ylläkseltä, ja varmista ikimuistoinen loma perheen tai ystävien kanssa pohjoisessa! Kittilässä sijaitseva Levi on Suomen suurin laskettelukeskus, joka tarjoaa matkailijoille nähtävää ympäri vuoden. Autamme sinua löytämään parhaat mökit myös Rukan lähistöltä Kuusamosta sekä Suomen pohjoisimman laskettelukeskuksen, Saariselän, liepeiltä. Länsi-Lapissa, Kolarin kunnassa sijaitsee myös ikisuosikki Ylläs, jonka mökit odottavat vieraita ympäri vuoden.

Laskettelukeskuksiin pääsee muuallakin kuin pohjoisessa. Kuopiossa sijaitseva Tahko tarjoaa tekemistä koko vuodeksi. Myös Jämsän Himos ottaa vastaan matkailijoita, retkeilijöitä, laskettelijoita ja festivaalivieraita ympäri vuoden. Vuokraa mökki Himokselta tai Tahkolta!

Mökkihaku auttaa sinua valitsemaan turvallisesti ja helposti juuri sinun tarpeisiisi sopivan mökin. Voit asettaa hakutoiveisiin mökin koon, henkilömäärän, alueen ja toivomiasi lisävarusteluita. Tutustu valikoimaamme täällä!