Mökit Ahvenanmaa

Mökkihaun kautta löydät pian mökit myös Ahvenanmaan alueelta.

Mökkihaun kautta löydät pian mökit myös Ahvenanmaan alueelta. 

Ahvenanmaa on itsehallinnollinen saariryhmä, yksi Suomen maakunnista, jonka hallintokeskuksena toimii kaunis satamakaupunki Maarianhamina. Ahvenanmaan alue houkuttelee perheitä ja ystäväporukoita rentoutumaan, retkeilemään, pyöräilemään ja ihastelemaan kaunista merimaisemaa kaikkialta Suomesta. Saariryhmään kuuluu yli 6 000 nimettyä saarta, joista noin 60 on asuttuja. Saariryhmä on tunnettu upeista pyöräreiteistä, museoista ja kivikirkoista. Lisäksi alue tunnetaan ruokakulttuuristaan, uimarannoistaan ja kalastusmahdollisuuksistaan.

Ahvenanmaalle pääsee kätevästi vesireittejä pitkin monta kertaa päivässä eri puolilta länsirannikkoa tai vaihtoehtoisesti omalla veneellä. Alueen sisällä voi seikkailla vesiteitse, mutta joidenkin saarien välillä kulkeminen onnistuu myös siltoja pitkin.

Mökkihaku on kätevä palvelu, joka auttaa sinua etsimään parhaat mökit haluamastasi lomakohteesta. Voit määritellä mökin sijainnin ja koon sekä lisätä joukkoon erityistoiveita, kuten rannan tai veneen. Mökkihaun kautta varaat majoituksen ryhmällesi helposti ja turvallisesti.

Etäisyyksiä kohteesta Maarianhamina: Naantali 170 km, Turku 158 km.