Vuokraa mökki Päijänteeltä

Suomi on tuhansien järvien maa – löydät kauttamme upeat mökit Päijänteen, Saimaan, Keiteleen, Inarijärven ja Pielisen rannoilta.

Vuokraa ihana kesämökki Päijänteen rannalta tai suuntaa mökkilomalle Saimaan, Keiteleen, Inarijärven tai Pielisen maisemiin. Löydät kauttamme upeat rantamökit, jotka vievät lomailun uudelle rentoutumisen tasolle. Suomen järvet tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia uinnin, kalastuksen, veneilyn, vesiurheilun ja muiden aktiviteettien parissa. Kannattaa kurkata heti, millaisia mökkejä meillä on tarjolla, sillä rantamökit ovat sesonkiaikoina kaikkein suosituimpia.

Päijänteen vesistä pääset nauttimaan keskisessä Suomessa, esimerkiksi Joutsassa, Jämsässä ja Toivakassa. Suomen suurimman järven, Saimaan, antimista nautiskelet puolestaan esimerkiksi Lappeenrannan ja Savonlinnan suunnilla. Pielisen lomamökit taas sijaitsevat Joensuun yläpuolella, esimerkiksi Kolilla, Lieksassa ja Nurmeksessa. Inarijärvi vie pohjoiseen ja Keitele vehmas keskiseen Suomeen. Voit etsiä mökkihaun hakusivulla myös järvien nimillä. Tästä pääset hakemaan itsellesi parasta mökkikohdetta.