Mökit Varsinais-Suomesta

Vuokraa monipuoliset mökit Varsinais-Suomesta, jossa houkuttelevat ihanat kaupungit, kuten Turku, Naantali, Raisio, Salo ja Somero.

Varsinais-Suomen alue, jossa yhdistyvät historialliset ja kauniit kaupungit, omalaatuinen luonto ja merellinen tunnelma, on mökkiläisen unelmakohde. Valitse esimerkiksi Turku, Naantali, Raisio, Salo tai Somero, ja vietä rentouttava mökkiloma upeissa maisemissa. Jos haluat irtautua arjesta ja vuokrata mökin yhdessä ystäviesi, sukulaistesi tai vaikkapa koirasi kanssa, lähde länteen! Mökkihaku auttaa sinua etsimään juuri sinun tarpeisiisi sopivan mökin sen sijainnin, koon ja lisätarpeiden mukaan. Valittavana on edullisia pikkumökkejä ja luksusta hamuaville myös upeita huviloita.

Varsinais-Suomi on mökkiä etsivälle monipuolinen kohde. Kaunis ja historiallinen Turku sekä yksi Suomen suosituimmista matkailukohteista, Naantali, vievät mökkeilijän meren äärelle, kun taas rauhallisemmat kaupungit, Somero ja Salo, tarjoavat kohteita järvien rannoilta ja luonnon helmasta. Valitse sopiva lomamökki esimerkiksi juhannukseksi, syys- tai hiihtolomaksi tai vietä vuokramökillä vaikka pidempikin kesäloma. Myös alueen pienemmät paikkakunnat kannattaa tutkia läpi, sillä ne voivat olla lyhyenkin automatkan päässä ja tarjota uusia kokemuksia.

Etäisyyksiä kohteesta Turku: Raisio 8 km, Naantali 15 km, Salo 53 km, Somero 87 km.

Tutustu vaihtoehtoihin täällä ja varaa itsellesi sopiva mökki.

Varsinais-Suomi