Mökit Paljakka on ympärivuotinen lomakeskus Puolangalla - Mökkihausta vuokramökit lomalle

Mökit vuokralle Paljakalta ja Puolangasta löytyy helpoiten Mökkihaku.fi kautta.

Paljakan hiihtokeskus ja Puolangan lumo – Täydellinen yhdistelmä luontoa ja laskettelua lomalaiselle. 

 

Tervetuloa Paljakan hiihtokeskukseen ja Puolangan viehättävään kuntaan – alueelle, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä niin talviurheilun ystäville kuin luonnon rauhaa etsiville matkailijoille. Tämä ainutlaatuinen kohde Kainuussa tarjoaa lumoavan yhdistelmän jylhää luontoa, korkeatasoisia laskettelumahdollisuuksia sekä autenttista suomalaista mökkikulttuuria.

 

Paljakan hiihtokeskus – Laskettelijan unelma.


Paljakan hiihtokeskus on tunnettu sen monipuolisista rinteistä, jotka tarjoavat haasteita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin laskijoille. Korkeimmat vaarat nousevat jopa 190 metrin korkeuteen, ja pitkät, hyvin hoidetut laskettelurinteet takaavat vauhdikkaat lasketteluelämykset kaikille. Lisäksi keskus tarjoaa erinomaiset puitteet lumilautailuun, maastohiihtoon ja lumikenkä urheiluun, tehden siitä todellisen talviurheilun paratiisin.

Puolangan Kauneus – Luonnon rauhaa ja aktiivista lomailua


Puolanka, Paljakan lähikunta, tarjoaa rikkaan kulttuuriperinnön ja upeat luontokohteet, kuten Paljakan luonnonpuiston ja Hepokönkään vesiputouksen, Suomen korkeimman luonnonvaraisen vesiputouksen. Kesäaikaan alueen lukuisat vaellus- ja pyöräilyreitit sekä kalastus- ja melontamahdollisuudet tarjoavat erinomaiset puitteet aktiiviseen lomailuun ja luonnon kauneuden ihailuun.

Mökkihaun kautta vuokrattavat mökkimajoitukset – Kodikas lomakoti luonnon helmasta


Mökkihaun avulla voit löytää ja varata itsellesi täydellisen mökkimajoituksen Paljakan hiihtokeskuksen tai Puolangan alueelta. Tarjolla on laaja valikoima viihtyisiä mökkejä, jotka sopivat niin romanttisiin lomareissuihin, perhelomiin kuin ryhmämatkoihin. Jokainen mökki on varustettu tarpeellisilla mukavuuksilla, kuten täysin varustellulla keittiöllä, saunalla ja takalla, jotta voit nauttia rentouttavasta ja huoleettomasta lomasta luonnon keskellä.

Olipa suunnitelmissasi sitten jännittävät laskettelupäivät Paljakan rinteillä tai rentouttavat hetket Puolangan kauniissa luonnossa, Mökkihaun kautta löydät täydellisen tukikohdan lomallesi. Tutustu monipuoliseen mökkivalikoimaamme ja varaa unelmiesi lomakoti jo tänään!

Löydä oma rauhasi ja koe talviurheilun ilot Paljakan hiihtokeskuksessa ja Puolangan lumoavissa maisemissa. Varaa mökkimajoitus Mökkihaun kautta ja tee seuraavasta lomastasi unohtumaton.