Mökit Lumilomaa ja vauhdin hurmaa Ukkohallassa, sekä Mökkihaun vuokramökit.

Ukkohalla on nouseva ja suosittu hiihtokeskus Kainuussa, jossa Mökkihaussa on tarjolla monta hienoa mökkiä vuokralle.

Ukkohalla on uudelleen noussut ja kehittyvä hiihtokeskus, jonka suosio jatkaa kasvamistaan.  

Ukkohalla sijaitsee Kainuussa Hyrynsalmella. Ukkohallan hiihtokeskuksessa on useita ja monipuolisia laskettelurinteitä, sekä erinomaiset maastopyöräily- ja retkeilyreitit. Ukkohallasta löydät myös upeita latureittejä eritasoisille hiihtäjille. 

Ukkohallan kauniit maisemat tekevät hiihtäjiin lähtemättömän vaikutuksen. Hoidettua latuverkostoa Ukkohallasta löydät jopa 114 km, joten paikkaa voi kutsua jopa hiihtäjän paratiisiksi. Latureitit ovat säännöllisesti huolletut ja hyvin hoidetut. Ukkohallan latuverkoston varrelta löydät pysähdyspaikkoja säännöllisin välein. Pysähdyspaikoille on sijoitettu laavuja ja nuotiopaikkoja, missä eväät on helppo valmistaa ja syödä. 

Vuokramökillä on myös helppoa ja edullista tehdä itse ruuat, mutta Ukkohallasta löydät tarvittaessa muutaman laadukkaan ravintolankin. 

Ukkohallan vuonna 1988 perustetusta hiihtokeskuksessa sijaitsee 17 rinnettä ja 5 hissiä. Korkeuseroa Ukkohallassa on 170 metriä ja pisin rinteistä on 1400 metrin pituinen. Ukkohallasta löydät myös kolme monipuolista parkkia: Junnupark, Treeride ja Ja Halla Park. Nämä kolme parkkia palvelevat monipuolisesti parkkilaskijoita. 

Moottorikelkkailijoita ei ole Ukkohallassa unohdettu. Ukkohallasta löytyy 500 km kelkkareitistö. Vuodesta 2022 Ukkohallassa sijaitsevasta ja vuokrattavasta UGGO Resortista on löytynyt luksusmajoituksen lisäksi, myös Destination Yamaha by UGGO resort -ajorata, jolla pääsee kokemaan vauhdin hurmaa Yamahan nelivetoisilla YXZ 1000R SS Side-by-Side sporttimönkijöillä. Jos kiinnostuit, niin tässä linkki UGGO Villaan minkä kautta  saat varattua ja vuokrattua itsellesi ja seurueellesi vauhdikkaan ajopäivän ja tarvittaessa luksusmajoituksen. 

Ukkohallasta löydät myös muista mökkejä vuokralle, sekä hemmottelua. Kuntosalit sekä kylpylä- ja saunaelämykset palvelevat matkailijoita Ukkohallan hiihtokeskuksessa. 

Mökkihausta löydät paljon erilaisia hienoja vaihtoehtoja mökin vuokraukselle Ukkohallassa.

 

Klikkaa tästä nähdäksesi Ukkohallan majoitusvaihtoehdot Mökkihaussa. 

Erillaiset pyörät lomalle löydät tästä linkistä NettiFillarista

Vuokramökit Ukkohalla. Vuokraa mökki Ukkohallasta tästä linkistä.