Mökit Himos - vuokramökkejä upealta Himokselta kaikkina vuodenaikoina

Himos on keskellä Suomea sijaitseva talviurheilu, josta on helppo vuokrata myös mökki majoitukseksi

Himos on laskettelu- talviurheilu ja viihdekeskus keskellä Suomea, hyvien yhteyksien ja 9-tien varrella, jossa on ihania mökkejä vuokrattavana. 

Himokselle pääset helposti autolla, junalla ja bussilla. 

Vuonna 1984 perustettu Himos-Yhtiöt on yksityinen perheyhtiö ja Himosta on aina rakennettu eri lajien harrastajien parasta ajatellen. Vuonna 2022 Himos valittiin SHKY:n vuoden hiihtokeskukseksi. 

Himoksella lomailija voi laskettelun ja lumilautailun lisäksi myös hiihtää ja moottorikelkkailla. Himokselta löydät mahtavat ulkoilu- ja maastopyöräilyreitit, sekä Himos Areena viihdekeskuksen, jossa talvisesonkina marras-huhtikuussa keikkailee Suomen eturivin artistit. 

Laskettelurinteistä Himoksella laskija voi valita 26 eri vaihtoehdosta ja hiihtohissejä löytyy 16 kappaletta. Hiihtolatuja Himoksella pääsee sivakoimaan 26 km verran. Himosta voi sanoa helposti Keski-Suomen laskettelun ja hiihdon helmeksi. 

Majoitukseksi kannataa vuokrata mökki. Himokselta löytyy monenlaisia vaihtoehtoja vuokramökiksi ja Mökkihaku tarjoaa hyviä ehdotuksia mökin vuokraamiseksi. 

Himokselta voit vuokrata mökin lisäksi myös E-Fatebiken ja nauttia Himoksen ja Jämsän kumpuilevista maastoista ja hienoista maisemista. 

Tästä linkistä löydät laadukkaat mökit Himokselta.