Mökit Nauti luonnosta ja elämyksistä Kittilän vuokramökeillä | Mökkihaku

Nauti Kittilän vuokramökeillä luonnon ja kulttuurin tarjonnasta! Lue lisää!

Nauti luonnosta ja elämyksistä Kittilän vuokramökeillä

Lapin maakunnan länsiosassa sijaitseva Kittilän kunta on tunnettu erityisesti Kittilässä Sirkan kylässä sijaitsevasta Suomen suurimmasta talviurheilukeskuksesta eli Levin matkailukeskuksesta. Kittilässä sijaitsee lisäksi Agnico Eagle Finland Oy:n operoima Kittilän kaivos (myös Suurikuusikon kultakaivos), joka on Euroopan suurin kultakaivos.

Kittilän vuokramökeillä voit nauttia niin kauniista luonnosta ja sen monimuotoisuudesta kuin toinen toistaan kiinnostavammista kulttuurielämyksistä ja aktiviteeteista. Vuokramökkien rauhassa puolestaan on rentouttavaa kerätä energiaa seuraavan päivän koitoksia varten. Minkälainen kuva sinun mieleesi piirtyy Kittilän vuokramökkien tarjoamista mahdollisuuksista?

Nauti luonnon monimuotoisuudesta Kittilän vuokramökeillä

Kittilän vuokramökit tarjoavat oivan vaihtoehdon luonnon monimuotoisuudesta nauttimiseen, sillä Kittilässä on niin metsä-, joki-, tunturi-, suo- kuin järvimaisemiakin. Kittilän luonnossa voi paitsi liikkua, myös suunnata vaikka marjastamaan, sienestämään tai kalastamaan. Visuaalisille ihmisille valokuvaus on hyvä tapa tallettaa kauniit maisemat mielen lisäksi myös konkreettisesti talteen.

Kittilän läpi virtaa 300-kilometrinen Ounasjoki. Kittilässä sijaitseva Levi puolestaan tarjoaa runsaasti aktiviteetteja niin talvella kuin kesälläkin. Talvella voi suunnata hiihtämään, laskettelemaan tai lumilautailemaan, ja kesällä puolestaan patikoimaan, pyöräilemään tai frisbeegolfaamaan.

Kittilän ja Levin alueella on lukuisia luonto-, ulkoilu-, patikointi-, maastopyöräily-, talvikävely- ja pyöräilyreittejä, latuverkosto, upeita tuntureita sekä Pallas-Yllästunturin kansallispuisto. Kittilän kirkonkylältä löytyy myös Karinnokan lintutorni ja laavu.

Suuntaa kohti kulttuurielämyksiä ja aktiviteetteja Kittilän vuokramökeillä

Sammuta kulttuurinjanosi nähtävyyksien tai Kittilälle perinteisen kuvataiteen parissa ja kerää energiaa ravintoloiden ja kahviloiden maailmassa. Kittilän nähtävyyksiä ovat muun muassa Kittilän puukirkko, Marian kappeli, Ruoppaköngäs, Taatsin Seita ja Kittilän kotiseutumuseo sekä useat muut taide- ja historiaelämyksiä tarjoavat museot, galleriat ja näyttelyt. Kittilässä on Sirkan kylän lisäksi myös useita muita kyliä, joissa on tarjolla erilaisia aktiviteetteja ja nähtävää.

Suuntaa Kittilässä moottorikelkkareiteille tai Levin matkailukeskukseen hiihdon, laskettelun ja muiden talviurheilulajien pariin! Kittilän ja Levin alueella voit nauttia vauhdin hurmasta myös koirien ja porojen kyydissä. Lapset puolestaan voivat pelailla tai suunnata pomppulinnaan Lastenmaailmassa. Kittilässä on lisäksi urheiluhalli, jäähalli ja jalkapallokenttä, ja alueella voi suunnata myös kylpylään, kuntosalille tai golfkentälle.

Kittilän vuokramökit ovat oiva tapa monipuoliseen, hauskaan ja rentouttavaan ajanviettoon!

Varaa oma suosikkisi Kittilän vuokramökkien valikoimasta

Kittilään pääsee näppärästi autolla, linja-autolla, lentämällä kansainväliselle Kittilän lentoasemalle tai junalla noin 80 kilometrin päässä Kittilästä sijaitsevalle Kolarin rautatieasemalle tai noin 150 kilometrin päässä sijaitsevalle Rovaniemen rautatieasemalle.

Tutustu Mökkihaun vuokramökkien tarjontaan Kittilässä! 

Lue myös lisää Levin aktiviteeteista ja tutustu vuokramökkeihin Levillä!