Mökit Mökkivuokraus Levillä tarjoaa aktiviteettia ympäri vuoden | Mökkihaku

Mökkivuokraus Levillä on ainutlaatuinen kokemus keväästä ja kesästä syksyyn ja talveen – lue lisää!

Lapin luonnon keskellä, Kittilän kunnassa sijaitseva Levi tunnetaan myös nimellä Levitunturi. Laajan kattauksen aktiviteetteja ja tekemistä tarjoava Levi on ideaalikohde mökkivuokraukseen vuoden ympäri! 

Levin mökkivuokraus keväällä, kesällä, syksyllä ja talvella

Leville kannattaa lähteä mökkivuokraus mielessä vuodenajasta riippumatta, sillä Levillä kaunista luontoa ja eri vuodenaikojen parhaita puolia korostavia aktiviteetteja riittää vaikka muille jakaa!

Keväällä Levillä voi esimerkiksi ratsastaa suomenhevosilla tai islanninhevosilla, ihastella Pallas-Yllästunturin kansallispuiston näkymiä tai nauttia maastopyöräilystä. Levi tarjoaa useita pelejä ja aktiviteetteja tenniksestä golfiin, minigolfiin ja frisbeegolfiin. Leviltä löytyy myös lasten liikenne- ja leikkipuisto, seikkailupuisto ja trampoliinipuisto. Aktiivisten kevätpäivien päätteeksi on ihanaa palata mökille lepäämään, joten keväinen mökkivuokraus Levillä on kevätihmisille enemmän kuin loistava vaihtoehto!

Kesällä Levillä voi nauttia järvien, jokien ja muiden vesistöjen osalta aina uimisesta, sukelluksesta ja kalastuksesta melomiseen ja suppailuun. Levi tarjoaa lisäksi lukemattomia upeita luontopolkuja rauhalliseen kävelyyn tai pidempäänkin vaellukseen. Aktiviteettien jälkeen puolestaan voi rentoutua mökillä grillaillen ja saunoen. Kesäinen mökkivuokraus Levin luonnon keskellä onkin loistava vaihtoehto kesää rakastaville ihmisille – se on omiaan rentouttavan kesäloman viettoon!

Syksyllä Levillä voi ihastella ruskan väriloistoa esimerkiksi näköalahissistä käsin kohti metsiä ja toinen toistaan värikkäämmillä lehdillä varustettuja puita. Iltojen viiletessä voi siirtyä mökin takkatulen ääreen sekä kylpylän ja saunan lämpöön – ja maustaa kokonaisuutta vaikka keilauksella. Syksyinen mökkivuokraus Levin ruskan keskellä on erityisen tunnelmallinen vaihtoehto kynttilänvalossa kuumaa juomaa mielellään nauttiville syysihmisille!

Leviä ajatellessa monen mieleen maalautuu kuitenkin varmasti ensimmäisenä kuva Levitunturin korkeista laskettelurinteistä. Talvella Levi onkin ihanteellinen paikka talviurheiluun hiihtämisestä lasketteluun ja lumilautailuun. Perheen pienimpien kanssa puolestaan voi suunnata pulkkamäkeen. Suomen suurimpana talviurheilukeskuksena tunnetulla Levillä voi päästä seuraamaan myös Alppihiihdon maailmancupin osakilpailuun kuuluvaa Levin pujottelua. Levillä voi myös ihastella upeita revontulia ja lasi-igluja sekä kokeilla vaikka lumikenkäilyä. Eivätkä talviset aktiviteetit siihen lopu, vaan seikkailunhaluisimmille Levi tarjoaa vaikka mitä poro- ja huskyajeluista jääkartingin kautta moottorikelkkailuun ja avantouintiin! Talvisten aktiviteettien vastapainoksi tuntuu hyvältä suunnata mökille lämmittelemään ja keräämään energiaa seuraavan päivän seikkailuja varten – talvinen mökkivuokraus Levin lumisissa maisemissa onkin aivan omaa luokkaansa talvisia aktiviteetteja mielellään harrastaville talvi-ihmisille!

Levillä on kaiken lisäksi runsaasti erilaisia viihdemahdollisuuksia ympäri vuoden, kuten ravintoloita, kauppoja ja erilaisia viihdeaktiviteetteja. Levi on varmasti myös taidetta ja museoita arvostavien sekä eläinten ystävien mieleen. Eivätkä monet Levin aktiviteetit ole suinkaan vuodenaikoihin sidottuja. Levin upea luonto raittiine ilmoineen, kauniine maisemineen ja rauhallisine ympäristöineen tarjoaa parastaan kaikkina eri vuodenaikoina – sen eri puolet tulee kokea omin aistein.

Levin mökkivuokraus on ainutlaatuinen kokemus ympäri vuoden

Saatko sinä iloa kevään ensisäteistä, kesän lämmöstä, syksyn väriloistosta vai talven kinoksista? Mökkivuokraus kannattaa ajoittaa omaan lempivuodenaikaan, sillä Levin luonnosta ja kuvankauniista maisemista nauttiminen onnistuu ympäri vuoden!

Leville pääsee helposti autolla, linja-autolla tai taksilla noin 15 kilometrin päässä sijaitsevalta Kittilän lentoasemalta, noin 80 kilometrin päässä sijaitsevalta Kolarin rautatieasemalta tai noin 170 kilometrin päässä sijaitsevalta Rovaniemen rautatieasemalta. Levin eri alueiden välillä pääsee kulkemaan kätevästi paikallisella SkiBussilla, ja Levitunturilta on sopivat etäisyydet myös kohti monia muita tuntureita!

Levin luonnonläheisyydestä ja aktiviteeteista saa parhaiten kaiken irti majoittumalla tunnelmallisessa mökissä oman seurueen kesken luonnon helmassa. Tutustu siis upeisiin mökkivuokrauksen vaihtoehtoihimme Levillä.