Mökit Legendaarinen Pallas ja mökin vuokraus Pallakselta.

Pallas on Suomen hiihtokeskusten nestori ja legenda, jossa on tarjolla myös vuokramökkejä.

Legendaarinen Pallas. 

Pallas on Suomen hiihtokeskusten legenda Suomi-neidon olkapäässä. Pallas on myös paikka missä hiihdon historia ja hiihtäjät kohtaavat. Hiihto ja hiihdon opettaminen aloitettiin Pallastunturissa jo 1930-luvulla ja on jatkunut siellä näihin päiviin asti. 

Pallas sijaitsee lähellä Muoniota ja on mm telemark-laskijoiden suosikki paikkoja. Pallas sopii hyvin myös murtomaahiihdon ystäville, varsinkin jos tunturihiihto kiinnostaa. Pallastunturin korkein huippu on Taivaskero ja se nousee jopa 800 metrin korkeuteen. Hiihtohissilläkin Pallastunturissa pääsee 340 metriin mikä on Suomen toiseksi korkein lähtöpiste. Rinteet Pallastunturissa ovat luonnonlumen varassa ja rinteitä ei ole tasoitettu kuten tyypillisesti laskettelukeskuksissa tehdään. Näin ollen laskeminen Pallastunturissa on myös haastavampaa. Hiihtohissejä Pallas alueelta löytyy kaksi ankkurihissiä ja hissin yläpisteen jälkeen on mahdollista kivuta vielä 450 metrin korkeuteen omin voimin.  

Pallas on Suomen ensimmäisiä kansallispuistoja ja ollut kautta historian suosittu retkeilijöiden parissa. Yhtenä Pallastunturin vetonaulana on nimittäin Hetta-Pallas vaellusreitti, jonka jylhät ja mahtavat maisemat vetävät vuosittain puoleensa vaelluksesta ja upeista maisemista kiinnostuneita.  Vaellusreitti kannattaa aloittaa Hetan kylästä ja päättää Pallaksen hiihtokeskukseen. Tämä on se vaellusreittien klassikko. 

Juhlia Pallakselta on turha etsiä. Pallakselle tullaan rentoutumaan ja liikkumaan. Juhlat löydät viereisiltä Ylläksen ja Levin hiihtokeskuksista. Majoitus vaihtoehtoja Pallas tarjoaa myös hotelien lisäksi vuokrattavista mökeistä. Vuokramökki onkin Pallakselta erinomainen vaihto loma-asumiselle. 

Mökkihaustsa löydät myös Pallkasen vuokramökit kätevästi klikkaamalla tästä. Pallas vuokramökit.

Tästä linkistä myös Mökkihaun Pallas mökit. 

Vuokraa mökki Pallas. Pallas mökki vuokralle.