Mökit Pyhältä löydät mökkimajoituksen ja vuokrattavat loma-Asunnot Mökkihausta.

Mökkien vuokraus Pyhältä on yksi hyvä tapa lomamajoittua.

Pyhä ja Pyhätunturi

Matkustaminen:

Pyhä sijaitsee vajaan 90 minuutin päässä Rovaniemeltä ja Rovaniemen lentoasemalta Pelkosenniemen kunnassa, Kemijärven kaupungin alueella. Rovaniemen lentoasemalta on päivittäin bussikuljetukset Pyhätunturille. Kuusamon lentoasemalta Pyhälle on matkaa noin 195 kilometriä ja matka-ajassa noin 2 tuntia ja 20 minuuttia. Kittilän lentoasemalta Pyhälle on vielä lyhyempi matka ja se on noin 150 km. 

Rinteet: 

Pyhällä on 14 rinnettä ja siellä sijaitsee myös Suomen pisin rinne. Pyhän hiihtokeskus on valittu vuonna 2011 ja 2017 vuoden hiihtokeskukseksi.  Rinteistä löydät kaikille kaikkea niin aloittelijoista huippulaskijoihin. Hutun rinteessä on mm laskettu vuosien saatossa kumparelaskun maailmancup ja nopeuslaskukilpailussa on saavuttu jopa 140 km/h nopeuksia.  Sininen rinne tarjoaa loistavan rinteen harjoitteluun aloittelijoille.  Perheille Pyhän hiihtokeskus tarjoaa myös monipuoliset mahdollisuudet. Viime vuosina Pyhällä on kehitetty Perheseikkailu aluetta palvelemaan perheen pienempiä laskijoita. 

Maastohiihto: 

Pyhällä on Luoston kanssa yhteinen noin 150 km pituinen latuverkosto. Näissä suosittuja ovat olleet Pyhäjärven latu ja Pyhän kiertävä tunturilatu. Hiihtovälineitä pystyy myös vuokraamaan ja niitä voit tiedustella mm Pyhän Alavuokraamosta. 

Ravintolat: 

Pyhältä löytyy useita eritasoisia ja erilaisia ravintoloita, niin ruokailuun, kuin hauskan pitoon. Näistä mainittakoon esimerkit Huttu-Pub, Ravintola Huttuhippu, Pyhän Astelin ravintola, Ravintola Aihki, Neidon Sydän ja Pyhän Hanki. 

Tapahtumia Pyhällä:

  • Bändi-illat
  • Alppihiihdon FIS-kilpailut
  • Vapaalaskufestivaali
  • Pyhän itsenäisyyspäivän viikonloppu

 

Majoitus: 

Pyhällä majoitut hotellissa, huoneistohotellissa ja mökeissä. Suomen Mökkihaun Mökkihaku palvelu tarjoaa monipuolisia ja monen hintaisia vaihtoehtoja Pyhältä. Vuokramökki on majoituksena siitä kätevä, että siinä isommalla porukalla voidaan majoittua saman katon alle ja ruuat tehdä yhdessä porukalla. Omaa rauhaa kaipaavalle mökin vuokraaminen on myös se paras vaihtoehto. Yhteisöllisen tai vain sinulle mökkimajoituksen Pyhältä löydät tästä linkistä

Vuokaa mökki Pyhältä. Vuokramökki Pyhältä