Mökit Kalajoki on Pohjanmaan helmi. Vuokraa mökki Kalajoelta.

Mökin vuokraus Kalajoella on elämys.

Kalajoki on Pohjanmaan helmi ja erilainen mökkeily kohde. 

Kalajoki on kaunis ja suosittu matkailukohde Pohjanmaalla, Suomessa. Kalajoki sijaitse noin 100 km Oulusta etelään ja on noin 70 km Kokkolasta pohjoiseen. 

Kalajoki on erityisen tunnettu pitkistä hiekkarannoista ja särkistä, joita on yhteensä 13 kilometriä. Rannat ovat lapsiystävällisiä ja sopivat hyvin uimiseen, vesiurheiluun ja auringonottoon kesäisin. Kalajoen rannoilla on paljon aktiviteetteja kuten frisbeegolf, beach volley, vesiliukumäkiä ja vesiliikuntavälineitä. 

Kalajoella sijaitsee myös Jukupark huvipuisto. Jukuparkissa on paljon erilaisia laitteita, kuten vuoristoratoja, karuselleja ja vesiliukumäkiä, sekä paljon erilaisia aktiviteetteja kuten trampoliineja, kiipeilyseiniä ja seikkailupuisto. Lasten ja miksei koko perheenkin suosikki on kylpylä Sanifani, jossa lempeitä löylyjä, porealtaita, vesiliukumäkiä ja ohjattua vesiliikuntaa. Golfin ystäville Kalajoki tarjoaa upean ja ainutlaatuisen par 73 -kentän Hiekkasärkkien maisemissa.  

Kalajoella on nimensä mukaan myös erittäin hyvät kalastus mahdollisuudet. Kalajoen merivarsi on yksi Suomen parhaista lohijoista ja Kalajoen suistossa voi kalastaa monenlaisia kaloja. 

Kaupungin keskustassa on paljon erilaisia kauppoja, ravintoloita ja muita palveluita. Kalajoen matkailukeskuksessa on myös paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja, kuten hotelleja, leirintäalueita ja mökkejä. Kalajoelta vuokraat helposti mökin lomallesi tai vaihtoehtoisesti varaat leirintäalueelta mökin vuokralle.  

Kaiken kaikkiaan Kalajoki on erinomainen paikka rentoutumiseen ja hauskanpitoon kaveriporukalla tai perheen kanssa. 

Kalajoella tarjolla olevia Mökkihaun vuokramökkejä pääset tutkimaan tästä linkistä. Mökkihaun kautta vuokraat tarpeesi mukaisen mökin Kalajoelta. Hyviä lomahetkiä Kalajoella. 

Vuokraa mökki Kalajoki.