Mökit Kolilla mökkimaijoitus on paras vaihtohehto kokea loma.

Kolilta vuokraat mökin Mökkihausta helposti ja kätevästi.

Koli

Kolin kansallispuistossa vaarat nousevat useiden satojen metrien korkeuteen, josta avautuvat jylhät järvimaisemat. Lisäksi Kolin seutu kätkee monimuotoisen luontokattauksen korkeuserojen suojiinsa.  Retkeilijät ilahtuvat upeista nähtävyyksistä ja varsinkin keväällä komea Tarhapuron vesiputous ihastuttaa Kolin kävijöitä. Kolin kansallispuistossa on 80 kilometriä merkittyjä reittejä, joiden varrelta löytyy tulipaikkoja, autiotupia ja laavuja. 

Suomen tunnetuimmat kansallismaisemat avautuvat Kolin kansallispuiston korkeimmilta huipuilta. Kolin kansallispuisto on monipuolinen kokoilma vanhoja metsiä, kallioita, soita, purjoja ja luolia. 

Kolilla myös pääset aktiiviseen toimintaan ja harrastat niin perinteistä kuin alamäkihiihtoakin eli laskettelua. Hiihtolatuja Kolilla kiertää 28 kilometrin verran ja rinnehissejä on 4 ja laskettelurinteitä 7 kappaletta. Lumikenkäily on hauskaa ja helppoa, sekä sopii kaikille. Eniten lumikenkäilysta saa, kun metsään oman reitin ja uran. Koli sopii erityisen hyvin lumikenkäilyyn, koska Kolilla on pitkään paksu lumipeite ja paljon tykkylunta. Lumikenkäilya voi harrastaa niin sanotuilla perinteisillä lumikengillä, jotka soveltuvat esimerkiksi jyrkempiin maastoihin tai sitten liukulumikengillä, jotka soveltuvat paremmin loivempiin maastoihin. Et välttämättä tarvitse omia lumikenkiä, sillä Kolin vällinevuokraamoista vuokraat helposti lumikengät ja sauvat. 

Kesällä Kolilla suosituimmat harrastukset ovat tietenkin retkeily, vaellus, melonta ja veneily. Näihin kaikkiin Koli luo Suomen hienoimmat puitteet. 

Majoitukseen Kolilta löydät niin hotellin, kuin hostellinkin. Lisäksi suosittuja majoitusmuotoja ovat maatilamajoitus, majatalot. B&B ja tietenkin lomamökit ja lomamökkien vuokraus. 

Kolilta vuokraat lomamökin helposti ja valinnan varaa on jopa 350:sta mökistä. Mökkihausta löydät Kolin ja Kolin lähialueiden mökit tästä linkistä. 

Mökin vuokraus Kolilta Mökkihaun kautta on helppoa ja kätevää. Vuokraa oman lomasi mökki Kolilta tästä linkistä Mökkihaussa.