Mökit Pohjois-Savo

Löydät Mökkihaun avulla juuri tarpeisiisi sopivat mökit Pohjois-Savon alueelta

Löydät Mökkihaun avulla juuri tarpeisiisi sopivat mökit Pohjois-Savon alueelta. Maakuntakeskuksena toimii kaunis Kuopio, joka tarjoaa ympäryskuntineen ja -kaupunkeineen ikimuistoisia mökkeilykokemuksia ympäri vuoden. Vehreän luonnon äärellä, lukuisten järvien keskellä sielu lepää ja mieli rentoutuu. Monipuoliset ulkoilumahdollisuudet takaavat aktiivisimmille tekemistä aina kalastuksesta patikointiin ja vesiurheiluun. Pohjois-Savon alueella komeita mökkeilykohteita ovat myös Iisalmi, Varkaus, Suonenjoki ja Kiuruvesi. Valittavana on erikokoisia vuokramökkejä kaikenlaisille seurueille. Pohjois-Savoon on kätevä matkata, sillä se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä kaikista ilmansuunnista.

Oli matkakohteesi sitten Kuopio, Iisalmi, Varkaus, Suonenjoki tai Kiuruvesi, löydät helppokäyttöisen ja luotettavan Mökkihaun avulla juuri sinulle sopivan mökin. Voit valita loma-asumuksesi sijainnin ja koon sekä lisätä erityistoiveita, kuten rantasaunan, veneen tai uimarannan. Haluamme taata sinulle turvallisen palvelun ja stressittömän loman!

Kuopion alueeseen kuuluu myös Tahko. Tahkolta löydät monipuolisen talviurheilukeskuksen laskettelurinteineen, hiihtolatuineen ja moottorikelkkareitteineen. 

Etäisyyksiä kohteesta Kuopio: Tahko 56 km, Iisalmi 85 km, Varkaus 77 km, Suonenjoki 52 km, Kiuruvesi 122 km.

Tutustu Pohjois-Savon majoitus vaihtoehtoihin täällä ja varaa itsellesi sopiva mökki.