Mökit Uusimaa

Eteläisessä Suomessa on upeita mökkikohteita, jotka houkuttelevat lomailijoita kauniilla maisemillaan ja monipuolisilla aktiviteeteillaan

Eteläisessä Suomessa on upeita mökkikohteita, jotka houkuttelevat lomailijoita kauniilla maisemillaan ja monipuolisilla aktiviteeteillaan. Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo ja Hanko ovat merellisissä tunnelmissa ja kauniissa maisemissa viihtyvälle upeita lomakohteita. Valitse itsellesi, perheellesi tai vaikkapa ystäväporukallesi sopiva lomamökki esimerkiksi juhannukseksi, kesälomalle tai viikonlopuksi. Tarjolla on kaikenlaisiin tarpeisiin sopivia mökkejä riippuen lomakohteesta, asunnon koosta ja lisätoiveista. Tarjolla on omaa rauhaa, rantaviivaa, aktiviteetteja ja elämyksiä.

Uudenmaan mökit, joita löytyy esimerkiksi Helsingin, Espoon, Vantaan, Hangon ja Porvoon alueilta, ovat myös kaupunkielämästä kiinnostuneille erinomaisia kohteita. Historian havinaa, vanhan kaupungin tunnelmaa, kaupungin sykettä tai kulttuuria pääsee tutkimaan kaikissa kohteissa. Uudenmaan alueelta löytyy mökkejä myös Raaseporista, Lohjalta ja Inkoosta. Tutustu mökkitarjontaamme ja lähde eteläiseen Suomeen lomalle kaikkina vuodenaikoina.

Etäisyyksiä kohteesta Helsinki: Espoo 20 km, Vantaa 22 km, Porvoo 52 km, Hanko 125 km, Raasepori 92 km, Lohja 60 km, Inkoo 57 km.

Tutustu vaihtoehtoihin täällä ja varaa itsellesi sopiva mökki.