Mökit Keski-Suomi

Järvien ympäröimä Keski-Suomi tarjoaa mökkeilijälle ihanteelliset olosuhteet

Järvien ympäröimä Keski-Suomi tarjoaa mökkeilijälle ihanteelliset olosuhteet rauhalliseen oleiluun, harrastamiseen ja luonnosta nauttimiseen. Jyväskylä ympäryskuntineen sijaitsee joka suunnasta hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten lomamatkan järjestäminen on helppoa. Vesistöt, luontoreitit ja rauhallinen oleilu houkuttelevat viettämään mökillä pidemmänkin aikaa. Olipa matkakohteesi sitten vehreä ja eläväinen Jyväskylä tai sen lähistöllä sijaitseva Muurame, Korpilahti tai Säynätsalo, vuokraat mökin helposti meidän kauttamme.

Myös Jämsä tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja mökkielämään. Valikoimastamme löytyy 20 neliön pikkumökkejä sekä 150 neliön luksushuviloita. Tule viettämään juhannusta tai hiihtolomaa Jämsän Himokselle tai rauhallista mökkielämää hieman syrjempään. Myös Laukaa, Keuruu, Saarijärvi ja Viitasaari tarjoavat vuokrattavia mökkejä järvien rannoilla ja luonnon helmassa. Osa mökeistä on myös talviasuttavia, joten luontoelämys onnistuu ympäri vuoden.

Keski-Suomen helmi laskettelu- talviurheilu ja viihdekeskuksena on ehdottomasti Himos. Tässä lisätietoa Himoksesta ja tästä linkistä mökkejä Himokselta

Etäisyyksiä kohteesta Jyväskylä: Muurame 10 km, Korpilahti 30 km, Säynätsalo 16 km. Jämsä 57 km, Laukaa 25 km, Keuruu 60 km, Saarijärvi 60 km, Viitasaari 100 km, Himos 51 km.

Tutustu vaihtoehtoihin täällä ja varaa itsellesi sopiva mökki.