Mökit Pohjois-Karjala

Mökkihaun kautta löydät juuri tarpeisiisi sopivat mökit itäisestä Suomesta, Pohjois-Karjalan alueelta

Mökkihaun kautta löydät juuri tarpeisiisi sopivat mökit itäisestä Suomesta, Pohjois-Karjalan alueelta. Maakuntakeskus Joensuu ympäryskuntineen ja -kaupunkeineen tarjoaa upeita mökkielämyksiä kauniin luonnon äärellä, sillä alue on osa itäistä Järvi-Suomea ja sisältää paljon vesistöjä ja saaria. Alue houkuttelee perheitä ja ystäväporukoita rentoutumaan, nauttimaan luonnosta ja harrastamaan esimerkiksi patikointia, kalastusta ja veneilyä. Joensuun pohjoispuolelta, Lieksasta, löytyy patikointia varten suosittu retkeilykohde Koli.

Joensuun ja Lieksan lisäksi suurimpia kaupunkeja alueella ovat Kitee, Outokumpu ja Nurmes. Mökkejä löytyy myös pienemmistä kunnista kuten Ilomantsista ja Rääkkylästä. Valittavana on pienempiä 1-4 hengen mökkejä tai jopa 12 hengen ryhmille sopivia vuokramökkejä. Pohjois-Karjala on hyvä lomakohde, sillä se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Oli matkakohteesi sitten Joensuu, Koli, Kitee, Lieksa, Outokumpu tai Nurmes, autamme sinua etsimään Mökkihaun avulla juuri sinulle sopivan mökin. Voit valita palvelustamme mökin sijainnin ja koon sekä lisätä joukkoon erityistoiveita, kuten saunan, veneen, rannan tai lemmikkien sallimisen. Meidän kauttamme varaat mökin turvallisesti ja nopeasti. Tarkoituksemme on taata sinulle stressitön loma.

Etäisyyksiä kohteesta Joensuu: Koli 57 km, Lieksa 95 km, Kitee 67 km, Outokumpu 50 km, Nurmes 127 km, Ilomantsi 71 km, Rääkkylä 58 km.

Tutustu vaihtoehtoihin täällä ja varaa itsellesi sopiva mökki.