Mökit Pohjois-Pohjanmaa

Lähde rentouttavalle lomalle ja vuokraa mökki Pohjois-Pohjanmaalta.

Lähde rentouttavalle lomalle ja vuokraa mökki Pohjois-Pohjanmaalta. Mökkihaun avulla löydät alueen parhaat mökit joka tilanteeseen tämän Suomen halki kulkevan maakunnan alueelta. Maakuntakeskuksena toimii upea Oulu, joka tarjoaa monipuolisine ympäryskuntineen ja -kaupunkeineen ainutlaatuisia mökkeilykokemuksia ympäri vuoden. Vehreän luonnon äärellä, lähellä Lapin rajaa voit kokea rauhoittumisen ja rentoutumisen hetkiä tai viettää aikaa patikoiden ja harrastaen. Pohjois-Pohjanmaan alueella kauniita mökkeilykohteita tarjoavat myös Kalajoki hiekkasärkkineen, Kuusamo laskettelukeskuksineen (Ruka), Ylivieska, Pyhäjärvi, Raahe ja Pudasjärvi. Valittavanasi on erikokoisia vuokramökkejä kaikenlaisille seurueille. Mökkihaku haluaa esitellä uusimpana tulokkaana myös Iso-Syöte ja Syöte. 

Oli matkakohteesi sitten Oulu, Kalajoki, Kuusamo, Raahe tai Pudasjärvi, löydät avullamme parhaimmat mökit juuri niillä ominaisuuksilla, joita kaipaat. Luotettavan Mökkihaun avulla loman suunnittelu on helppoa. Voit asettaa hakupalveluumme toiveesi sijainnista, mökin koosta sekä lisätä erityistoiveita, kuten rantasaunan, veneen tai uimarannan. Takaamme sinulle turvallisen palvelun ja stressittömän loman!

Etäisyyksiä kohteesta Oulu: Kalajoki 133 km, Kuusamo 215 km, Raahe 75 km, Pudasjärvi 88 km, Ylivieska 130 km, Pyhäjärvi 164 km, Ruka 241 km. Syöte ja Iso-Syöte. 141 km.

Tutustu vaihtoehtoihin täällä ja varaa itsellesi sopiva mökki. Rukan mökit löydät tästä linkistä.