Mökit Kainuu

Kainuun mökit ovat omaa luokkaansa, sillä alueella on upeita kohteita juuri sellaisilla ominaisuuksilla, joita matkailija tarvitsee

Kainuun mökit ovat omaa luokkaansa, sillä alueella on upeita kohteita juuri sellaisilla ominaisuuksilla, joita matkailija tarvitsee. Kainuuseen vetävät etenkin alueen maakuntakeskus Kajaani sekä Sotkamo, jossa sijaitsee suosittu lomailukohde Vuokatti. Kainuu on luontoa rakastavalle erinomainen kohde, sillä kaunista maisemaa, vesistöjä ja vaellusmahdollisuuksia riittää. Loman voi viettää rennosti oleillen tai viihtyä aktiviteettien parissa – yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Myös Kuhmo, Hyrynsalmi ja Paltamo tarjoavat luontoelämyksiä ja majoitusmahdollisuuksia kaikkiin tarpeisiin, pienille ja isoille ryhmille.

Oli matkakohteesi sitten Kajaani, Kuhmo, Sotkamo, Vuokatti, Hyrynsalmi tai Paltamo, Mökkihaku listaa juuri sinun hakutoiveitasi vastaavat mökit Kainuun alueelta. Tarjolla on omaa rauhaa, asumuksia lähellä vesistöä tai vaellusreittejä sekä aktiviteetteja, kuten kalastusmahdollisuuksia. Meille tärkeintä on tarjota jokaiselle jotakin, luotettavasti ja turvallisesti. Upeilla loma-asunnoilla vietät stressitöntä aikaa ympärilläsi olevista ihmisistä, maisemista ja aktiviteeteista nauttien.

Etäisyyksiä kohteesta Kajaani: Kuhmo 101 km, Ukkohalla 84 km, Sotkamo 40 km, Vuokatti 33 km, Hyrynsalmi 70 km, Paltamo 40 km, Paljakka 68 km.

Hyrynsalmelta löydät myös uudelleen kukoistukseen nousseen Ukkohallan hiihtokeskuksen monipuoliseni palveluineen.

Tutustu vaihtoehtoihin täällä ja varaa itsellesi sopiva mökki.