Mökit Lappi

Lappi on Suomen laajin maakunta, joka pitää sisällään monia Suomen suosituimmista lomailukohteista ja sen tarjoamat mökit ovat vertaansa vailla.

Lappi on Suomen laajin maakunta, joka pitää sisällään monia Suomen suosituimmista lomailukohteista ja sen tarjoamat mökit ovat vertaansa vailla. Lapin seutu on suosittua ainutlaatuisen ja koskemattoman luonnon, vaellus- ja kalastusmahdollisuuksien sekä kuvankauniiden maisemien vuoksi. Se on taianomainen yhdistelmä luontoa, tuntureita ja vesistöjä, sekä toisaalta myös aktiivisia hiihtokeskuksia, turistikohteita ja elämyksiä. Alueella onkin helppo viettää rentoa oleilua tai aktiivilomaa – ja tietysti laatuaikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Rovaniemi on Lapin maakunnan keskus ja se tarjoaa ympäri vuoden upeita mökkejä kaikkiin tilanteisiin. Myös Inari ja Saariselkä tarjoavat upeita mökkejä kaikkiin tarpeisiin, pienille ja isoille ryhmille. Kittilä ja sen vetonaula Levi ovat myös suosittuja kohteita matkalaisten keskuudessa. Lisäksi Kemijärvi, Tornio ja Kolarissa sijaitseva Ylläs houkuttelevat kävijöitä ympäri vuoden. Jos taas etsit rauhaa ja Suomen hienoimpia maisemia, on paikkasi Pallas. Pyhä-Luoston alueen Pyhällä taas ei tekeminen helpolla lopu kesken ja Pyhä on monien mahdollisuuksien matkakohde. Salla taas sijaitsee pohjoisimmassa osassa Suomea lähellä valtakunnanrajaa ja Sallan hiihtokeskus siitä 100 km etelään. 

Oli matkakohteesi sitten Rovaniemi, Inari, Kittilä, Kemijärvi tai Tornio, Mökkihaku listaa juuri sinun hakutoiveitasi vastaavat mökit Lapista. Joku kaipaa enemmän omaa rauhaa, toinen lyhyttä matkaa vaellusreiteille tai hiihtokeskuksiin, kolmas hyviä kalastusmahdollisuuksia, joten haluamme tarjota jokaiselle jotakin. Mökin vuokraaminen kauttamme on turvallista, joten voit lähteä lomalle huoleti. Upeilla loma-asunnoilla vietät stressitöntä aikaa aktiviteeteista, maisemista tai Lapin houkuttelevasta rauhasta nauttien.

Etäisyyksiä kohteesta Rovaniemi: Inari 326 km, Kittilä 149 km, Kemijärvi 86 km, Tornio 123 km, Ylläs 174 km, Levi 168 km, Pallas 223 km, Saariselkä 257 km, Pyhä 132 km, Salla 150 km

Tutustu vaihtoehtoihin täällä ja varaa itsellesi sopiva mökki.

Polku- ja sähköpyörät lomalle löydät tästä linkistä NettiFillarista